Over bedrijfsuitje Kampen

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitje in Kampen er niet bijzit, u bij ons een arrangement op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij ook uw hotelovernachting in Kampen kunnen verzorgen.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitje in Kampen.

Beleef een onvergetelijk bedrijfsuitje in Kampen. Of u nu een moorddiner, een workshop schermen, een How to lose a Million spel of een smartlappen workshop zoekt, bij bedrijfsuitjekampen.nl vindt u het.

Bedrijfsuitjes in andere steden

Naast Bedrijfsuitjes in Kampen organiseren wij ook in andere steden onze uitjes zoals ApeldoornArnhemDeventerLelystad en Zwolle en . Ook voor uitstappen in België en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Uitstappen op maat in Kampen

Vaak is een bedrijfsuitje organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vast contactpersoon

Als u een bedrijfsuitje reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitstap voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitje goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitje 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij verzorgen ook bedrijfsuitjes in:

Assen
Coevorden
Emmen
Hoogeveen
Meppel
Midden-Drenthe
Noordenveld
Aalten
Apeldoorn
Barneveld
Culemborg
Doesburg
Doetinchem
Ede
Elburg
Epe

Harderwijk
Hattem
Lochem
Nijkerk
Nijmegen
Nunspeet
Putten
Rheden
Rozendaal
Scherpenzeel
Tiel
Wageningen
Westervoort
Wijchen
Winterswijk
Zaltbommel

Zutphen
Deventer
Haaksbergen
Hardenberg
Hellendoorn
Oldenzaal
Ommen
Staphorst
Almere
Dronten
Lelystad
Urk
Zeewolde
Geldermalsen
Groesbeek
Ermelo