De specialiteiten van Kampen

Stad aan de IJssel

Kampen heeft 50.000 inwoners en is daarmee een van de grote steden van Overijssel. De stad aan de IJssel bestaat al sinds 1150 maar pas in 1277 wordt pas over de stad Kampen geschreven. Rond 1450 werd Kampen een Hanzestad, wat de stad veel economische en politieke invloed opleverde. Eind 19e eeuw werd Kampen beroemd vanwege haar tabaksindustrie.
Het Kampen van nu is een bijzondere stad met vele monumenten en drie bewaard gebleven stadspoorten waardoor uw bedrijfsuitje een extra leuke sfeer meekrijgt.
Daarnaast heeft Kampen met de Oudestraat één van de langste winkelstraten van Nederland.

In Kampen een bedrijfsuitje organiseren betekent dat u kunt rekenen op een fijne en ontspannen dag. Al meer dan 10 jaar is ons evenementenbureau actief in deze omgeving. U kunt dan ook rekenen op unieke uitjes waarbij u kunt deelnemen aan spannende, actieve én sportieve activiteiten.

  • Bedrijfsuitje organiseren Kampen

U kent vast wel van de televisie het spel ‘Zoek de Spion’. Wij bieden een soortgelijk spelprogramma waarbij leuke activiteiten moeten worden volbracht. In ieder team zit een spion. U en uw collega´s worden uitgedaagd om te ontdekken wie het is. Het hele spelprogramma duurt zo’n drie uur, zodat niemand zich tijdens het bedrijfsuitje hoeft te vervelen. Kampen met haar mooie groene omgeving biedt hiervoor uitstekende mogelijkheden. Maar er is meer….

Het CSI moordspel biedt een thrillerachtig bedrijfsuitje in onder andere Kampen. Wie van uw collega´s is de angsthaas en wie is de moordenaar? Door een goede samenwerking komt u daar al snel achter. Op het eindpunt krijgt iedereen een drankje aangeboden en is er een klein, spannend prijsje voor het winnende team. Durft u het aan?

Wij durven het wel aan met ú. Surft u maar eens naar onze website voor de meest uiteenlopende bedrijfsuitjes in Kampen. Alle uitjes worden afgesloten met een heerlijk diner in een goed restaurant. Een uitstekende gelegenheid om de dag nog eens goed door te nemen.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het vervoer per touringcar. Het is veel gezelliger om samen aan zo’n dag te beginnen, maar ook leuker om samen zo’n dag te eindigen. Wij staan voor u klaar, wat uw wensen ook zijn. Er is heel veel mogelijk. Hebt u nog vragen, belt u ons dan gerust. Snuffelt u maar eens rustig rond op onze website. Wij zijn ervan overtuigd dat u een bedrijfsuitje in Kampen ontdekt die aan al uw wensen voldoet.